Jó tudni, hogy a fiúbandák hajnalán, a '80-as évek végén és a '90-es évek elején a bostoni New Kids On The Block volt a popszakma meghatározó formációja.

A csapat öt tagból állt: Jordan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg, Jonathan Knight és Danny Wood minden idők egyik legsikeresebb fiúbandájaként generációkra volt hatással. Több mint 70 millió albumot adtak el világszerte, és közel 1 milliárd dollárt kerestek az évek során. 5 platinalemez, 10 top10-es sláger, öt No.1. kislemez fűződik a nevükhöz.

nkotb

Hivatalosan 1994-ben oszlott fel az együttes, ezt követően némelyikük szólókarrierbe kezdtett (pl.: Joey McIntyre), de akadt olyan is, aki teljesen más pálya felé vette az irányt. Mark Wahlberg bátyja, Donnie Wahlberg például az HBO több Emmy-díjjal is kitüntetett sorozatában, Az elit alakulat-ban kapott főszerepet. Joey-hez hasonlóan Jordan Knight is a zenei szólókarrierben, Danny Wood pedig producerként próbált kiteljesedni. A csapat ötödik tagja, Jonathan Knight azonban teljesen más területre tévedt, ő egy jól menő bostoni ingatlanos cég vezetője és tulajdonosa lett.

Forrás: http://www.origo.hu/

Szintén "zenészek", csak kicsit mások: