Jó, ha tudod a sikeres férfiról, hogy nem azért vonzó egy érzelmileg érett, gondoskodó, befogadó, biztos erkölcsi iránytű szerint élő Nő számára, mert az sokat keres és egzisztenciálisan rendben van.

A sikeres férfi vonzósága abban rejlik, hogy a sikeres karrier pontosan olyan pozitív tulajdonságokat hordoz magában, mint az elkötelezettség, felelősségvállalás, önbizalom, szenvedély, ambíció, elhivatottság, kitartás – ezek mind olyan jellemvonások, amelyek egy férfit igazán jó társsá tesznek.

successcouple

A nők számára a pénzügyi stabilitás valóban az egyik legfontosabb tényező, amit egy potenciális partner esetében mindenképpen szem előtt tartanak. Miért? Mert a stabil pénzügyi háttérből a Nők éppen a fenti tulajdonságokra következtetnek, vagyis arra, hogy a férfi felelősségteljes és megbízható. Ha rendben vannak a pénzügyei, akkor egyéb pozitív, vonzó, férfias tulajdonságokkal is rendelkezik, mert nem csak a pénzzel tud bánni, hanem képes lesz érzelmi és anyagi családfenntartóvá is válni. Ez a tény sokkal többet árul el egy férfiról, mint bármilyen külsőség.

Forrás: http://ferfiakklubja.hu/fk_magazin/

TÉGED ÉRDEKEL, MI TESZ IGAZI FÉRFIVÁ EGY FÉRFIT? - KLIKK IDE!