Jó, ha tudod David Guetta-ról, hogy első mixeit 13 évesen készítette, és 15 évesen már partikat szervezett. Lemezlovas pályafutását 17 éves korában a párizsi Broad klub DJ-jeként kezdte el.

4 David Guetta

David, ha teheti, szabadidejét Ibizán tölti. A spanyol sziget a house műfaj mekkája, ahonnan a stílus elindult meghódítani a világot. London és Párizs mellett itt is van egy "Guetta-stúdió", a spanyol bulizós környezet pedig folyamatosan inspirálja.

Történt egyszer, hogy egy fellépés után az egyik cég képviselője megkereste David-et, és el akart adni neki egy jegyet a világűrbe. Guetta ugyan szeretne űrrepülni, de a részletekről egyelőre nem volt lehetősége tárgyalni az érintettel. De ami késik, nem múlik.

Tiësto és David Guetta régi cimborák. Talán ennek köszönhető, hogy David nem akadt ki barátjára, amikor Tiësto éppen megpróbált kikötni jachtjával Guetta magándokkjánál, ám nem sikerült megállítani a motort, és egyenesen belehajtott. Az incidensen mindketten jót nevettek, Guetta pedig nem kérte el a javítás költségét a barátjától.

Forrás: starity.hu

David Guetta a 2018-as Balaton Sound fellépő között is szerepel - a fesztivál teljes programját megnézheted ITT !