Jó, ha tudod, hogy az Ana Hickmann szemüvegek névadója Ana Lúcia Hickmann 1981. március 1-én született Brazíliában. Német felmenőkkel és elképesztő testi adottságokkal rendelkezve hamar reflektorfényben találta magát.

Dolgozott a Victoria Secret, Nivea, L'Oreal, Clairol és Bloomingdales márkáknak és a  Sports Illustrated hasábjain is látható volt. Címlapon szerepelt a Vogue, Marie Claire, és az Elle magazinokban. Érdekes információ, hogy Ana Hickmann szerepel a Guinness Rekordok könyvében is , mint „A modell a leghosszabb lábakkal” (118 cm a csípő től a sarokig). Ana Hickmann Eyewear / Kifinomultság és exkluzivitás! Kortárs design, egyedi színek, világelső Mazuchelli acetát! Egyedülálló duo technológia, melynek köszönhetően 2 szemüveget kap a felhasználó egyszerre! A keretek előállításánál pamutszálakat használnak fel, ezzel növelik a keret tartósságát és minőségét is!

AH1

Ana Hickmann Eyewear , már 15 éve - "Az Ana Hickmann szemüvegkeretek 15 éves születésnapjukat ünneplik! Ennek tiszteletére a 2017-es Memories Collection debütál, amely tiszteletét rója le azon városok előtt, amelyek részei voltak Anna karrierjében. Csaknem 20 évvel ezelőtt, Ana Hickmann Párizsba utazott, hogy elindítsa nemzetközi karrierjét, mint modell. Két évtizeddel később termékei ma már a Brazil előadók legkedveltebbjei közé tartoznak..." (forrás: Elle Magazin)