Jó, ha tudod, hol nyaralnak a celebek... mikor-hol, gondolhatjuk. Vannak azonban olyan helyek, ahova szívesen visszatérnek.

https://www.bestproducts.com oldal összegyűjtött 30 olyan helyszínt, ahol szívesen töltik a sztárok a jól megérdemelt pihenésüket... ezek közül mutatunk most meg hármat:

beyonce saint barthelemy caribbeanSaint Barthélemy - Karib-térség

Ez gyönyörű strandjokkal, csillogó éjszakai élettel és designer butikokkal rendelkező kis sziget Franciaországból csempészett egy kis szeletet a Karib-térségbe. Az Irma hurrikán után újjáépített szállodák újra várják a túristákat, akik között számos orosz oligarcha mellett megfordul például Leonardo DiCaprio, Beyoncé és Jay-Z, Pippa Middleton és Alessandra Ambrosio is.


katty perry marrakech moroccoMarrakech - Marokkó
Az idelátogató hírességek olyan elegáns szállodákban szállnak meg, mint a La Mamounia vagy a Mandarin Oriental, kézműves termékekre és szőnyegekre költik a pénzüket, és kirándulgatnak az Atlas-hegységben. A sportcsillagok közül például Cristiano Ronaldo és David Beckham járt már itt, de Katy Perry, Usher, Lily Allen és Francis Ford Coppola is élvezte már a hely szépségét.


justin bieber dubaiDubai - Egyesült Arab Emírségek
Justin Bieber gyakori vendég Dubaiban, amely például a Burj Al Arab nevű hotelről, bevásárlóközpontjairól és emberkéz alkotta szigeteiről híres - nem is beszélve a világ legmagasabb épületéről, a Burj Khalifa-ról. Justint látták már bulizni a Zero Gravity-ben, de megfordult már Dubaiban Zac Efron, Demi Lovato, Bear Grylls, Floyd Mayweather vagy épp' a golfozó Tigers Woods és Rory McIlroy is.