Jó tudni, hogy a P&G és az ALDI közös programot indított, melynek eredményeként egy iskola  3,5 millió forint értékű támogatást kap.

jht jatszoterpic

P&G közel 180 éve fordít kiemelt figyelmet az általa szolgált közösségek fejlesztésére. Márkáin, termékein és munkatársain keresztül elhivatottan áll ki a közösségek segítése mellett. A cél olyan márkák építése, amelyek elősegítik a vásárlók fenntarthatóbb döntéshozatalát. A P&G három fő területen törekszik arra, hogy egy fenntarthatóbb jövőt teremtsen: kiemelten foglalkozik a károsanyagkibocsátás csökkentésével, erőfeszítéseket tesz a minél kevesebb ivóvíz használatára a termékek gyártása során és arra is, hogy a gyártás során keletkezett hulladékot nullára csökkentse. 

Az ALDI számára a felelősségvállalás azt jelenti, hogy képességeikkel és erőforrásaikkal pozitívan járulnak hozzá a társadalomhoz. Kiemelten fontosnak tartják a társadalom fenntartható fejlődésének támogatását, legyen szó akár napelemek telepítéséről az ALDI üzleteken, a működésükből származó károsanyag-kibocsátás csökkentéséről vagy zöld energia használatáról az ALDI létesítményeiben. 

Ahogy a kezdeményezők fogalmaznak: "Közös, Zöldebb iskolát! programunkban arra teszünk erőfeszítést, hogy magyar iskolák udvarait, játszótereit tegyük környezetbarátabbá – első lépésként egy, a vásárlók által kiválasztott iskoláét. Célunk egyrészt egy konkrét cselekvés, másrészt az iskolák hozzáállásának befolyásolása, megváltoztatása, hiszen Magyarországon mindössze a magyar diákok negyede tanul olyan intézményben, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra. Köszönjük, hogy Önökkel együtt, az Önök segítségével tehetünk valami fontosat!"

SEGÍTS TE IS EGY ISKOLÁNAK ITT!