Jó, ha tudod, hogy a Diner en Blanc nevű rendezvény egy olyan közösségi piknik, ahol a résztvevők tetőtől talpig hófehérben jelennek meg.

A szervezők a titkos helyszínt az utolsó pillanatban fedik fel a több ezer barát és ismerős előtt, akik mindaddig türelmesen várják, hogy megtudják, hol is lesz a Diner en Blanc. Ezernyi tetőtől talpig fehérbe öltözött ember az illemet, eleganciát és etikettet a legkomolyabban véve gyűlik össze egy nyilvános helyszínen megtartott, „très chic” közösségi piknikre.

jht deb

Az este során a város egy nyilvános helyszíne felértékelődik a vendégek ebben a váratlan eseményben történő részvételével. A vacsora látványos, kifinomult eleganciáján túl a különböző hátterű résztvevőket a jó ízlés és a szépség szeretete hozza össze. A Le Diner en Blanc felidézi az udvari társaság eleganciáját és ragyogását; a vacsorázókat összekapcsolja a tudat, hogy az eseményen valódi varázslatban van részük.

A kezdeményezést Fracois Pasquier indította útjára egy maroknyi baráttal több, mint 25 évvel ezelőtt. A Le Diner en Blanc Párizsban minden évben több, mint 15.000 embert hoz össze. A francia főváros néhány leggyönyörűbb helyszíne adott már a rendezvénynek otthont: a Pont des Arts, az Eiffel-torony környéke, a Place Vendôme, a Versailles-i kastély, a Notre-Dame sétánya, az Invalidusok háza, a Place de l'Étoile környéke, a Champs-Élysées, Place de la Concorde és idén: a Louvre piramisa, valamint a Trocadéro kert együtt.

Ennek a csodálatos eseménynek Budapest is helyszínt biztosít, 2018-ban szeptember 1-én.

Forrás: https://budapest.dinerenblanc.com/

 

NYERJ PÁROS BELÉPŐT ERRE AZ EXKLUZÍV VACSORÁRA ITT!